Forsiden LEGG MEG TIL SOM VENN Facebook Weheartit Videoer Twitter SPØRSMÅL?

Kategori: Skole

Legen den 1.Februar

15.01.2013 @ 13:23 i Skole 3 kommentarer

Ja, nå har møtet vært.. Og det er mye igjen.. Jeg skal på møte på fredag med rådgiver, og jeg har en anelse at dette ikke blir noe morsomt. 
Men de tilbakemeldingene jeg har fått etter møtet er bare positive og alle skal hjelpe meg på best mulig måte. Jeg setter så stor pris på all den hjelpen som jeg får.. Eller, kommer til å få. Eneste jeg vil ha nå egentlig er nye piller sånn at jeg kan få konsentrasjonen tilbake. Og kanskje ikke bli så aggresiv hvis jeg ikke får til ting... Jeg husker ritalin hjalp, men absolutt ikke med de bivirkningene jeg fikk... Tror det er første gangen jeg vil til lege. Mamma ringte legen og det er lang kø pga alle horer er så jævla opptatt av å få den fuckings svineinfluensa vaksina isteden. Så den første timen hun fikk tak i var 1. Mars. Det er fuckings evigheter til... Så jeg ba mamma få tak i en time fort før jeg ikke klarer mer. Og hun ringte til legen igjen og ba han lete godt etter en time. Og han fant en. Selvom det er to uker til er det bedre enn to uker + en måned. Og jeg håper virkelig den legen er bedre enn den stygge fitte legen jeg hadde før som sa jeg ikke hadde noe anna alternativ enn ritalin. 
Ting begynner å bli bedre, og jeg gleder meg til alt blir bra. Ivertfall bedre...Klarer ikke mer...

08.01.2013 @ 20:46 i Skole 5 kommentarer

I det siste har jeg hatt veldig mye tanker i hodet, begynt å gråte av ting som folk egentlig ikke mener... Og jeg har bare... vert veldigveldig følsom, hodet mitt overbelastes av motgang og for mye som skjer, men alt vil jeg ikke at alle folk skal vite. Det eneste jeg holder oppdatert er det med skolen, det som jeg har lovet.

På skolen idag kom det to folk som skulle gi oss råd om hva vi skal gjøre videre anngående lærlingplass og skole... Det var fin informasjon å få, men når vi skulle skrive ting som "3. positive egenskaper, hva andre syntes om deg" osv.. så begynnte ting å gå litt galt... Hun ene rådgiveren kom bort til oss (vi var 3 personer som snakket sammen om dette) og da skulle jeg nevne positive ting om Ellen, og hun skulle si noen bra egenskaper om hun andre. Men da det kom til meg, så skulle de si negative ting om meg. HVORFOR i helvete skal jeg få det negative, det er nok negativt som skjer nå. Og jeg klarer ikke å holde meg og sier til henne "Ikke si noe, jeg vil ikke vite noe og jeg trenger ikke mer"  og heldigvis var ellen der for meg og ga meg en klem, herregud det er det eneste bra nå for tiden, at hun er der å støtter for meg. Kan virkelig ikke få takka henne nok... 

But anyway... Jeg knekker sammen av ingenting for tiden. Og nå som det er tentamen i morgen - fredag så føler jeg alt kommer til å gå helt i rævva... Har alt for mye i hodet til å holde konsentrasjonen...
Så jeg måtte skjerpe meg og ta en telefon til mamma.. Bare telefoner i seg selv er vanskelig. Men jeg måtte bare snakke, og det var om møtet som skal være på fredag, dette er et så tungt tema at jeg mest sannsynlig ikke klarer å være tilstede. Så da blir det bare lærerene, ppt og mamma som skal være på møtet.  

Så jeg og mamma kom frem til at de skal få se mitt forrige blogginnlegg, fordi folk forstår av det, de skjønner og jeg fikk frem følelsene mine der. I tillegg skal jeg skrive noe anna om hva jeg vil skal forandres, og hvordan jeg kan få hjelp på best mulig måte. Selvom jeg ikke skal være med på møtet, blir møtet gjort, det handler om meg. Jeg gruer meg like mye fordet. 

Uff, får bare håpe på det beste... Tusen tusen tusen takk!

05.01.2013 @ 19:02 i Skole 2 kommentarer

Åherregud, så mye jeg har lyst til å takke dere alle, for all den støtten jeg har fått etter det forrige innlegget! Det betyr masse for meg! Jeg var livredd for hva folk sa om innlegget, så jeg turte ikke å se hva dere hadde skrevet. Grunnen var fordi jeg var så personlig, det innebar mye følelser. Etter en stund så turte jeg og se, jeg fikk gledestårer. Jeg skal holde dere oppdatert når det kommer til møtet og ting som det. Idag fikk kontaktlæreren den fristen på 14 dager, i morgen har hun 13 dager igjen, hun har ikke gjort noen ting foreløbig. Egentlig håper jeg hun ikke gjør noe, da blir det bråk. Men alikvell hvis hun gjør noe, så blir det møte, og jeg gruer meg, så sykt. åherregud... Men jeg må klare dette...


 Og igjen, tusen takk for støtta! 

 

hits