Forsiden LEGG MEG TIL SOM VENN Facebook Weheartit Videoer Twitter SPØRSMÅL?

Kategori: Livet hos Mangen

Hurra for meg som fyller mitt år.

18.10.2012 @ 18:59 i Livet hos Mangen 8 kommentarer

Jeg har da bursdag i dag, jeg er den personen som ikke gjør så mye ut av det på dagen, sefølgelig er det kult at jeg snart nermer meg 18, dessverre ett helt år... Men oppmerksomheten rundt det... Hva skal man gjøre når rundt 14 personer står å stirrer intenst på deg og synger "hurra for deg"? Det er ikke noe annent enn å stå å stirre stygt på folk. Jeg hater den oppmerksomheten!  Vertfall jeg har fått masse fine gaver (0 gaver) Luft og kjærlighet.<3 Så nå sitter jeg her med kattepus og ser på big bang theory etter å ha kommet hjem fra turning og fått godkjent hele 12 nye øvelser. Men ja, nå er jeg gammel og sliten. Nå skal jeg ha unghetssøvnen min.


NÅ KRÆSJER VI // VINN NOE AWESOME

25.09.2012 @ 19:20 i Livet hos Mangen 19 kommentarer

Ja, da kræsjer jeg og Eline i gang en spørsmålsrunde! Woho.  Vi har tenkt til å lage video, så da slipper dere å spørre om det!
Still så mange spørsmål dere bare vil, fordi da skal vi spise iskrem. 
Den som stiller det KULESTE spørsmålet får  en overraskelse i posten + et brev!


Vi svarer på de kuleste spørsmålene fra hver person og plukker ut en vinner til slutt ^^

SYK/ SKJERPINGS/ BART!

10.09.2012 @ 22:56 i Livet hos Mangen 8 kommentarer

Uff, må virkelig skjerpe meg med denne blogginga, koselig og se at det er folk innom på bloggen selvom det virker som jeg er død til tider. Det er veldig mye som skjer nå for tiden, det meste fordi jeg har flyttet. Prøver og holde motivasjonen for lekser oppe. Men jeg skal virkelig ta tak i at jeg nesten ikke blogger... Så, nå skal jeg bestemme meg for at jeg SKAL blogge en eller to ganger i uka, hvis ikke kan dere gi meg en bitchslap når dere møter meg en gang.. 

I morgen skal jeg ta klassebilde, lenge leve kvise midt i trynet <3 Har bestemt meg at jeg skal ha på meg barte t-shorta mi, jeg elsker barter! Ikke hårete da, det er nasty. 
Jeg har absolutt ingen bilder på pcen for øyeblikket siden IkT folkene på skolen min formaterte hele pcen. Fy søren jeg er glad i IKT <3333

Jeg går da søm på lørenskog vgs og digger og sy.. Nei, jeg gjør ikke det. Men still... gjør så mye kødd på skolen at jeg bare digger det. Utenom å være syk, noe som jeg har vert ganske mye i det siste... 
Jeg har også da blitt halvveis vegeterianer.. Spiser ikke kjøtt i uka, bare helgene. Woho!


Alle bildene fra instagram.. woho liksom.

Hvis dere vil følge meg mer så har jeg
Instagram: Livelikeaginger
Kik: Jellyfishbrain
Twitter: Jellyfishbrain
Snapchat: Jellyfishbrain
Kan egentlig ikke bli enklere, søk jellyfishbrain overalt, du finner meg sikkert. 
#Followfollowfollowfollowfollowfollowfollowfollowfollowfollowfollowfollowfollow

Hei, jeg flytter...

07.08.2012 @ 20:04 i Livet hos Mangen 3 kommentarer

Hei alle mine kjære lesere. Dette er da noe jeg har visst en stund, men som jeg ikke har sagt noe om enda. De nermeste venner og sånn vet hvor jeg skal flytte, men nå kan jeg vel si det til dere også? 
Dere som har lest her en del vet vel hvem Eline er, hun jeg spiller i band med, blått hår, bestemor og bestevenn. 


Jeg flytter dit om 2 uker. ^^ 

Sefølgelig finnes det ulemper ved det også. Jeg flytter lenger vekk fra en av mine beste venner, jeg vil sefølgelig savne alle sammen.  Men den personen jeg kommer til å savne mest er Kai. Heldigvis skal vi gå på skole sammen.  

Grunnen til at jeg flytter er fordi jeg ikke klarer å våkne 5 hver morgen og være hjemme igjen klokka kvart på 6. At det er mørkt heletiden, deppetid og null energi. Så hvis jeg flytter får jeg sove 2 timer lenger, får mer energi, og kan holde på med aktiviteter, selvom jeg går på skole.

>Har du flyttet hjemmefra?  

hits