Forsiden LEGG MEG TIL SOM VENN Facebook Weheartit Videoer Twitter SPØRSMÅL?

Kategori: Faenskap

Tryna på isen...

05.01.2013 @ 20:21 i Faenskap 5 kommentarer

I helgen har jeg vert hos bestevenninna mi Helga. Hun er i York dette skoleåret, så det er veldig deilig å ha henne hjemme igjen etter så mye tid som jeg ikke har sett henne på. I dag bestemte vi oss for å ta en tur ut å ta bilder. Så her er noen av bildene. Jeg lekte borte tittei med Helga, veldig artig må jeg si.

Dette er Helga, yum.                                                                                                 Trærne skremte meg, veldig. (egentlig vet jeg ikke hva jeg gjør)


Jeg tryna på isen som var under snøen også falt jeg, og det første Helga gjør er å ta bilde av meg.. For en venn.. 

Også fant vi ut at vi skulle se litt tiltrekkende ut. Woho!  
Turen i skogen tok 2 timer og jeg skal bli mer sprek å gå mer i skoger og masse sånn. Hurra for fremtidig sixpack. Ellerno.

Har du tryna på isen enda?
(det er mitt talent) 

 

2 timer hos legevakta

11.10.2012 @ 21:55 i Faenskap 10 kommentarer

Heihei!, I 4 dager har jeg hatt totalt pain i tommelen min, det har sett ut som en kvise, men så.. ble den 5-6 ganger større og i går og i dag, har jeg nesten ikke klart å bruke hånda. Når jeg våkna i dag så jeg på hånda, og hevelsen hadde begynne å gå utover hånda. Så etter att elver og lærere på skolen hadde tvunget meg til helsesøster for og se om jeg trengte å dra til legevakta. Jeg var sikker på at det bare var noe kødd og ikke trengte å dra dit. Da jeg kom dit sa helsesøster at jeg burde dra til legevakta, helst idag. Så rett etter skolen så stakk jeg til legevakta, da jeg kom dit sa hu dama at jeg måtte vente opp til en time, og jeg syntes allerede syntes det var mye. Men neida, måtte sitte to timer og vente. Endelig etter en evighet stirring på hvite vegger og gule taklamper ble jeg endelig ropt opp. Da undersøkte legen hånda mi, og hun fant raskt ut at det var en infeksjon, som er på vei til å spre seg utover hånda. Så da fikk jeg antibiotika... Og det skal jeg ta 3 ganger daglig i 10 dager. yey. Men eneste jeg håper egentlig er det går vekk, siden jeg får ikke brukt hånda til noe, og jeg må holde hånda høyt oppe nesten heletiden. 

Blir morsomt, den neste uka...

 

Har du snapchat?

27.08.2012 @ 20:33 i Faenskap 10 kommentarer

Yo, mennesker beklager for masse skrivefeil ellerno, men jeg blogger fra min iPad ellerno og det suger..
Jeg har da skaffa meg snapchat fordi folk ba meg om det, så jeg heter da jellyfishbrain der. Sjokkerende nok... Send meg masse stygge/flotte/rare/teite bilder av deg selv,så får du noe lekkert tilbake, lover deg. Hahh...

Gidder ikke, dritt lei, æsj.

18.08.2012 @ 00:15 i Faenskap 23 kommentarer

Er egentlig lei alt, det meste og enda mer alt. Føler for å bare krype sammen og ikke gjøre en dritt for tiden. Alt bare fucker seg, synker ned og vil ikke være på min side. Selvtillitt? Nei, gidder ikke å snakke om en gang. Orker ikke å lage video, at noen ser eller legger merke til meg. At ting ikke passer på grunn av den jeg er, og jeg selv får jo ikke gjort en dritt med det. Vet ikke hva jeg skal si, det gjør sikkert ingen andre heller... Så dere trenger ikke å si noe. 


Kanskje jeg bare skal tenne fyrstikken, bruke bukseseler og gro meg en bart. 
Dette var meningsløst, kort sagt: Orker ikke, fordi.

BESTILLER RUSSEKLÆR

17.08.2012 @ 18:36 i Faenskap 7 kommentarer

Og, jeg trenger hjelp til buksa, lille ubesluttsomme lille meg klarerer faen meg ikke å bestemme seg.
Så da tenkte jeg litt å høre med dere.. Jeg skal da være svartruss i år. Ja, versegod hatmeg.


Buksene blir da svarte, det sier også seg selv... Men ja, klarer ikke å bestemme meg hvilken jeg vil ha...  
Jeg liker egentlig best den svarte, Men fakk, klarer ikke å bestemme meg. 2000,- borte til russedritt. Hardt liv. 

>Skal du være russ i år?

Vannvittig!

13.08.2012 @ 00:31 i Faenskap 6 kommentarer

Hei til alle sammen. Spesiellt de 2-3 jentene som gjennkjente meg på lørdag. Dere som sa " Oi, se det er jellyfishbrain" Neste gang, si det høyere.
Vertfall, jeg har vert på vannvittige dager, og det er superfun fordi vetikke. Det var masse sol og jeg fikk mitt første skille i hele sommer. BornToBeWhite.
Jeg møtte da Nathalie, Veronika, Petter, Helga og Kai (awesome folk) og jeg som er veldig bademennseke ville bade heletiden. Men så var det noen stygge bitcher som hadde tatt badeplassen så da måtte vi gå til andre siden av broa for å bade. Eller vi og vi.. det var jo bare jeg som bada.. Siden jeg var så superheit så måtte jeg kjøle meg ned. 

Også etter jeg hadde bada så var jeg iskald, siden jeg begynner å fryse veldig fort... Så da gikk vi tilbake igjen, og lekte superkule som vanlig. Jeg spiste en halv pølse, så kasta jeg resten i søpledunken påvei til afrika. Det lærte mamma meg.
Image and video hosting by TinyPic
Fra venstreee: Veronika, en person som dere aldri har sett før og Nathalie. Jeg har masse bullshit på armen min btw. 

Men ja, Etter det så dro jeg opp i skogen og møtte Linn, Tommy, John Olav, Sigve og Guro (kule folk det også) og telte, det var morsomt. jaja. Har ikke bilder der, men jeg har bilder av titsa til Linn.
Ligger neders på tumblren min ellerno.  Flott det! Også sov vi i telt og jeg teksta masse med Emilie bare for å få slengt det også med inn i denne bloggen her... 

Denne helgen var da min siste helg i det lille intime hølet Eidsvoll<3

Jeg har blitt bestemor!

30.07.2012 @ 14:42 i Faenskap 10 kommentarer

Hurra for meg, mitt barn har fått en unge! Yey. 
Neida, jeg har ingen barn, eller barnebarn. Men jeg har begynt å strikke! Utrolig nokk!

Det her er garn til 1 skjerf til mamma, 1 skjerf til mormor og bare to deler av skjerfet til en kul person. ehheh.
Så nå har jeg noe å gjøre de neste 3 dagene. 

Har du noen gang strikka mye, strikka noe i det heletatt? 

hits