Forsiden LEGG MEG TIL SOM VENN Facebook Weheartit Videoer Twitter SPØRSMÅL?

Kategori: Blogg

Til min bestevenn, Eline Mangen.

11.06.2012 @ 21:49 i Blogg 4 kommentarer

Virker kanskje litt rart og skrive ett innlegg på bloggen om Eline, men det er fordi jeg vil vise alle at jeg er veldig glad i henne. 
Jeg gidder ikke å fortele hele historien hvordan vi møttes og hvordan vi ble så gode venner (men hvis du er  interessert kan du lese den HER)

Dette er da Eline, min bestevenn. Vi har nå kjent hverandre i 7 år og det er helt utrolig hvor mye ting forandrer seg på disse årene. 
Da jeg møtte henne først hadde hun blondt hår, runde briller og var ganske normal. Bare 2 eller 3 år senere møtte jeg henne igjen, umulig å se at det var samme person. 
Vi tok kontakten og ble bare mer og mer kjent, nå er vi så godt kjent at jeg nesten bor hos henne. Det er veldig koselig og ha en familie nummer 2. 
I det familiehuset har jeg en lillesøster, en mor og en far. Også Eline da. Om ikke lenge skal jeg flytte inn i huset også må hele familien flytte inn 
i randoms hytta. (Trehytta våres). Grunnen til at den blir kalt randoms hytta er forid vi spiller sammen og vi kaller oss "Random-Boksav-Smiley-Identitet"
Vi pleier å turnere over hele norge, vi har bare ikke kommet oss ut av akershus helt enda. Selvom disse 7 årene har gått fort, kanskje litt for fort har jeg blitt veldig glad i Eline, tror jeg aldri har vert så glad i en person før. Jeg har da laget en liten video til henne siden jeg ikke fikk møtt henne i dag, så her er den. 


Gratulerer med dagen Eline <34567890

Cupcakes // star wars

07.01.2012 @ 16:48 i Blogg 10 kommentarer

Hei lørdagsfolk!
Jeg er da fremdeles hos Eline, og vi har da baket cupcakes, og de ble knallgode!
Vi brukte ganske lang tid på å dekorere dem. Inni er det sjokoladebiter til og med! 8D 


Noe star wars og noe ikke star wars... Heheh, nå driver vi og lager epleknyter. Det er overrasskende godt til å være eplee... Jeg er veldig sliten btw, etterpå skal vi se episode 3, 4 og 5 av star wars.
Det blir kult.

Hva syntes du om cupcakene vi har laget? Jeg vet de er kule, så du kan ikke si noe annet en at de var awesome.

hits