Forsiden LEGG MEG TIL SOM VENN Facebook Weheartit Videoer Twitter SPØRSMÅL?

Kategori: Blogg

Skal bli bedre blogger

08.02.2013 @ 21:40 i Blogg 4 kommentarer

Jeg tror, er ikke sikker. Men jeg tror jeg har tenkt til å begynne med blogging igjen, det er mange som ber meg starte med blogging oftere/hver dag og folk som ønsker videobloggene tilbake. Det er veldig koselig å høre! Jeg skal prøve å lage fler video tingtang, men først må jeg bare gidde å lade opp kameraet mitt. Og jeg får vel svare på spørsmålene som jeg fikk for ett halvt år siden... Det er så mye jeg burde sagt til dere, men som jeg virkelig ikke har orket, eller hatt tid til. Men nå, har jeg virkelig bestemt meg for å forsøke på nytt. Så neste uke skal jeg prøve å lage en videoblogg sak der jeg sier ingenting som vanlig, og dere får le ellernoe. 

Er heller ikke sikker på om bloggen bare skal være ett sted der jeg legger ut alle gangene jeg filosoferer idiotiske ting om jeg skal ha dagbok-ish eller om jeg bare skal leke kul og fortsette å gjøre ingenting her. Jeg har jo nok av lesere så jeg burde jo egentlig blogge for dere. Beklager, virkelig.  Men skal prøve mitt beste, igjen. 


Bilder fra rb.no da jeg og Eline spilte på UKM sørum.

XOXO meg, lixzom. 

Hvordan jeg ser ut i trynet nå

31.10.2012 @ 12:44 i Blogg 7 kommentarer

Jaja, når man er på skolen og det ikke er en dritt å gjøre så sminker man seg. Så jeg endte da opp som det her.

Woho, ser litt teit ut, vet ikke helt om jeg tør å gå offentlig med det her haha. Men vertfall jeg skal på varemessa etterpå! 
Og jeg sov nettopp på gulvet i en times tid. Vi har ikke lærer, så da er det ikke en dritt å gjøre.. 

Hva skal du være på halloween i kveld/har vert?

 

Pappa'n min er fantastisk!

05.10.2012 @ 14:52 i Blogg 5 kommentarer

Jeg er så glad i pappa'n min, det er seriøst helt ubeskrivlig. Han støtter meg opp hvis det er noe og hjelper meg alltid. Ofte med ord, siden ordene han sier er så sterke og betyr så mye. Han syntes ofte ting jeg gjør er ganske fornuftig, men når det kommer til ting han ikke syntes er det så sier han fort i fra. Pappa hjelper meg også mye med mine egne rettigheter, hva jeg skal gjøre fremover (skole, jobb og leilighet). Ting er jo heller ikke like enkelt for han heller... Han har 5 barn, meg, min storebror, to lillesøstre og en lillebror. Han får da dessverre ikke sett alle så ofte, på grunn av stress, siden småsøsknene mine er så små så får han ikke hatt dem lenger enn en helg i måneden. Og ofte som jeg er hos pappa så er da ikke de her, noe som gjør at jeg ikke får sett dem så ofte. Han har masse diagnoser på ting som ADHD, deprisjon, psoriasis, søvnproblemer og noe andre greier som jeg ikke helt kan navnene på. Jeg har arvet adhden fra han, ikke at jeg har like sterk diagnose som han. Pappa går på masse medisiner, og de må han ta hver eneste dag. for 4-5 år siden brukte han 25% av tiden sin på sykehus, bare på grunn av oss barna. Som gjorde han stressa, som gjorde ham så dårlig at han måtte være på sykehus ofte, og lenge. Jeg husker jeg var hos en psykolog for og snakke med hva jeg følte om pappa, hvordan han hadde det og lignene. De spurte "det er akkuratt som om pappa'n din rakner. Vet du hva rakne betyr?" Og da svarte jeg "ja, hvis man strikker, drar ut pinnen og drar i tråden så rakner det". De ble sjokkert over at jeg som barn på 8 år visste sånne ting, og de kunne ikke komme på bedre eksempel. De fortsatte med "Du er pappas strikkepinne" sa de.  Og det betyr da veldig mye, som 8 år gammel jente, som selv ikke visste så mye men skjønte at jeg holder pappa oppe, og gjør at han har det bra. Han holder jo meg oppe også, noe som er helt fantastisk. 


Åh så lekker han er <3 Hahah.

Og nå i dag, får jeg se søsknene mine for første gang på 5 måneder.  Fantastisk.

Del dine hemmeligheter!

05.10.2012 @ 00:32 i Blogg 15 kommentarer

Hvem har vel ikke mange hemligheter på lager,jeg har i vertfall 10000 som jeg ikke har sagt til noen. Som bare jeg vet om. Det finnes mange fine, vonde og mange spesielle hemmeligheter.
Jeg har også veldig mange tanker om ting og tang, drømmer som jeg vil ha oppfylt og lignene. Jeg vil veldig gjerne høre mange forskjellige hemligheter, drømmer og tanker dere mennesker har på hjertet.
Så jeg vil veldig gjerne at her, bare dette innlegget at vi alle deler hemligheter, uansett hva det er. Du kan jo si hvem du er, men jeg vil aller mest at alle skal være anonyme. Så lager jeg et bilde med alle kommentarene, og ta det jeg syntes var finest og bruke som hovedpoeng i bildet og ha på sidemenyen min. Kort fortalt 1.
Kommenter en eller flere tanker/hemligheter/drømmer du har helst anonymt.
2. Jeg lager et bilde, med alle kommentarene dere skriver og det fineste skal jeg ha på sidemenyen min. 

 

 

Dette var ett bloggønske fra Miriamhvatum.blogg.no.

I'm gone//Tumblr

01.08.2012 @ 15:43 i Blogg 14 kommentarer

Som overskrifta sa, så blir jeg kanskje borte i noen dager... Så får ikke blogga så mye da. Skal nemmelig på bobiltur, skal dra fra vestlandet til østlandet. Ista så vaska jeg fronten på bobilen, altså.. Masse mygg, død mygg. Tok meg en time og få vekk alle... yey. Verfall så skal jeg spise taco nå før jeg drar, også aner vi ikke hvor vi ender opp i kveld, men det får vi se på. 

Og for dere perverse griser, litt som meg. > Tumblr'n min <

> Har du noen gang tatt en litt spontan tur der du ikke aner hvor du ender opp?
> Har du tumblr? 

R.i.p Kristine Aasheim min bestevenn

29.07.2012 @ 00:44 i Blogg 18 kommentarer

Du er nok det største tapet jeg noensinne har hatt... Alt var så bra når du var til, alt sto i mot meg når du forsvant. Jeg var bare 10-11 år gammel, hadde ikke mange venner. Den eneste jeg kunne snakke med om alt var deg, du visste alle hemmelighetene mine. Du bodde bare 300 meter unna huset mitt. Jeg dro til deg hver dag, hadde det gøy. Men på grunn av aldersforskjellen mellom oss, var jeg redd for og si til de andre at vi var bestevenner, jeg trodde det var barnslig, teit og idiotisk og ha venner som var 3 år yngre. Så når du sa hei til meg på skolen så sa jeg hei tilbake, stille, fordi jeg var redd. Men jeg skulle visst, da jeg var liten at alder har ingen betydning for hvem en bestevenn kan være. Jeg trodde jeg hadde mange bestevenner, jeg trodde det var normalt at bestevenner snudde ryggen til deg og ignorerte deg. 
Men du var den eneste som ikke gjorde det mot meg.  Jeg var virkelig så glad i deg!


Husker første gangen du sov borte hos noen, det var hos meg. Du var redd, men jeg var der for deg. Vi gjorde de flaue, triste og vonde stunder om til en komedie. Vi var ute og aka, du skada deg. Begynte og gråte, jeg husker det så godt. Det var to dager før du døde. Den dagen jeg fikk vite at du ikke var med meg lenger var jeg på skolen, hadde en følelse at det var noe galt. Jeg fikk bedskjed av rektor at en elev på skolen var død. Bare av dette kjente jeg hjertet mitt dunket og begynnte å bli redd. Da jeg hørte navnet ditt knuste hele meg. Jeg trodde du bare var syk, fordi du var ute og aka med meg. Du var jo forskjøla. Og det værste av alt, jeg har enda ikke fått vite hvorfor du døde... Eneste jeg har hørt var at du var forskjøla, og måtte på sykehus. Jeg har hatt så mye skyldfølelse på grunn av dette, er det min feil? Hver tirsdag i ett år måtte jeg gå til helsesøster, der følte jeg at jeg kunne gråte, vise følelser og snakke med noen. Jeg hadde ingen andre, ingen venner, ingen voksne. Alt jeg hadde var deg, men du forsvant. Jeg har tenkt på deg hver dag i snart 5 år. Det er tungt, og jeg har ikke snakket med noen med dette så nøye som jeg har gjort nå, siden jeg liker ikke og gråte forran andre mennesker. Men det ligger så dypt, og med ord her så kan jeg få sagt det uten om at noen ser mine tårer. 


Jeg er utrolig glad i deg Kristine Aasheim, jeg er glad at det ligger 3 røde roser på kista di.  
Selvom det er mange år siden, så gjør det like vondt å ha mista deg.

100 spørsmål! Lånt av pockyy

26.07.2012 @ 15:26 i Blogg 13 kommentarer

Vedder seriøst en 10'er på at ingen gidder å lese alt dette... Sender en 10'er i posten til deg.

1. Hvor gammel kommer du til å være om 10 måneder?
Da kommer jeg til å være supergammel, *hoderegning*  17 år og 7 måneder.

2. Tror du at du har giftet deg til da?
Altså, med engang noen spørr så sier jeg ja, så godt mulig. 

3. Hvem snakker du mest med på msn?
Jeg bruker ikke msn, skype ftw. 

4. Hvor var du 11. september 2001?
Enten i magen til mamma eller så var jeg gammel og husker ingenting. 

5. Hvem ringte deg sist?
Aner ikke, stress og finne mobilen. 

6. Hvilken CD står i CD-spilleren din ?
Har ikke cd-spiller, men sikkert system of a down. 

7. Har du kjæledyr?
Jaa, tim <3 


8.Når var siste gang du drakk kaffe?
Bare pyser som drikker kaffe!! 

9. Er foreldrene dine gift?
De er skilt, BEGGE TO! :o 

10. Når så du din mor sist?
For 3 dager siden. 

11. Liker du å reise med fly?
Dritt lei av å ta fly... 

12. Hvor mange land har du bodd i?
Bodd i norge, blir i norge. *kaldt* 

13. Hvor mange byer har du bodd i?
Har aldri bodd i en by, forever gokk<3

14. Hvor mange søsken har du?
Mista tellinga. 

15. Kan du plystre?
Ikke egentlig. Ok, dette er flaut. JEG kan plystre med tunga :D 

16. Hva var det siste du spiste?
Is, elsker is. omnomnomn 

17. Hva er din favoritt is krem?
Vanlig is, overdosa med sjokolade pulver, sjokoladesaus :D 

18. Hva ser du fram til?
Fremtiden. 

19. Er det noe du vil fortelle til noen?
Har alltid mye og fortelle så ja, men sånn hemmelighet-ish, så nei. 

20. Hva gjør du om en time?
Spiser mat, svarer på dette, barnetv, fisker. I don't know. 

21.Liker du kaffe?
Jeg drikker ikke varm drikke, så nei. 

22. Hvor mange glass vann drikker du for dag, gjennomsnittlig?
Vann, jeg elsker vann! Kanskje 5-6 glass. 

23. Er noen forelsket i deg?
Njaeh, vet ikke. TELL ME! 

24. Ville du sovet med noen andre , eller sovet alene?
Med andre, alltid koselig!  

25. Har du noen gang blitt snakket til for å ha snakket i timen?
Hehehhe, jeg snakke. I timen? Lol, jeg sover bare jeg. 

26. Kan du spille poker?
Med tanke på pokerfjeset, nei.
 

27. Har du noen gang vært i canada?
Nei, tenker bare på cannabis ellerno. 
 

Hvor er 28? o.o 

29. Hva var den siste sangen du hørte på?
Åherregud, enda mer flaut. Skilsmisse av heidi hauge....... 

30. Kjenner du noen som har bursdag samme dag som deg ?
Ja, utrolig nok, søstra mi, en av mine bestevenner og naboen min. ( Samme person ) 

31. Hvor mange land har du besøkt?
Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Litauen og Tyrkia. 

32. Snakker du andre språk en ditt morsmål?
Noe engelsk og litt Tegnspråk :D 

33. Har du lyst på piercing eller tatovering? 
Har en del piercinger og har lyst på tatoveringer. 

34. Har du noen gang vært i en ambulanse?
Neh, stress og komme seg dit da. 

35. Svømmebasseng eller hav?
Svømmebasseng, liker ikke saltvann. 

36. Hvordan er været hos deg?
Jeg bor i norge, hva forventer du? 

37. Spiser du frokost daglig?
Tja, nei.

38. Hva er din favoritting å bruke penger på?
Ting, klær, video, masse som jeg ikke har bruk for. 

39. Hva var det siste du kjøpte?
Melkebart <3 

40. Hva er ditt favoritt program på tv? 
Uhm, liker egentlig dokumentarer o.o 

41. Kan du rulle med tungen ?
Vet ikke hva det er en gang o.o 

42. Kan du dykke uten å holde for nesa?
Ja, jeg kan. Men jeg får veldig vondt i nesa etterpå. 

43. Sover du med bamser?
Nei, hva får deg til å tro det?!

44. Hva er din blodtype?
Får ikke lov å vite den av legen.  

45. Er alt lov i krig å kjærlighet?
Nei, skal jeg drepe deg bare pga kjærlighet? 

46. Hvilken farge har du på soveromsveggene dine?
Eggehvit-ish. 

47. Skrur du av vannet etter du har pusset tennene? 
Pusser ikke tennene.. Jo, jeg skrur av vannet. 

48. Sover du med dørene til skapet åpent eller lukket?
Åpent somregel. 

49. Er du voksen?
Nei! Jeg er barn!


 

50. Har du tatt sol den siste måneden?
Er ikke høy nokk, så jeg får ikke tatt på sola! :c 

51. Kan du skifte olje på en bil?
Kan skifte olje på moped ^^ 

52. Har du fått fartsbot?
Ikke enda (Y) 

53. Er du avhengig av tv-en?
Nei, mer av pcen. 

54. Liker du appelsinjucie?
Jeg liker appelsinjucie, men jeg får maange munnsår av det. 

55. Når skrur du av vekkeklokken din, pleier du å sovne igjen?
Har vekkerklokka på 05.00 og står opp 05.15  

56. Om du fikk sjansen til å passe på en ape en helg, ville du ha gjort det?
JAA! ELSKER APER! 

57. Hva vil du mer enn noe annet akkurat nå? 
Være med venner og ha sol. 

58. Kaffe eller engergidrikker?
Energidrikk, helst uten taurin.

59. Hva er din favoritt by?
Oslo, mye kult som skjer der. 

60. Hvis du ble jaget av en alligator, hva ville du ha gjort?
Ikke løpt, har ikke kondis til det, jeg hadde brukt aligatoren som hest I think. 

61. Liker du håndskriften din?
Nei... 


 

62. Hvilken sang hører du på?
Hører ikke på noen sang nå. 

63. Har du noen gang vært så full at du har besvimt?
Jaja, drikker hver dag. Nei, jeg drikker faktisk ikke ^^ 

64. Om kjæresten din hadde vært utro mot deg , hva ville du ha gjort?
Idk. 

65. Når våknet du denne morgenen?
11.58 faktisk!  

66. Har du søskenbarn?
Ja, har jeg sikkert. Er ikke sikker jeg. 

67. Hva liker du best med deg selv?
Kragebeinene tror jeg.

68. Hvem snakket du med sist? 
Eliiiine :D 

69. Hva er det verste faget på skolen?
Matte, tall.. man må jo bruke hjernen... 

70. Hvor skal du bo når du blir eldre? 
I et hus, helst. 

71. Hva drømte du i natt? 
Drømte ikke i natt jeg. 

72. Hva er det meste du har betalt for en hårklipp?
Aldri betalt for det, my mother does. + At jeg  har ikke klippet håret mitt på ett år nå. 

73. Hvor ble du født?
Haugesund, vestlending ftw. 

74. Hvordan var din forrige helg?
Min forrige helg var fantastisk (Jafnadhr) !! 

75. Hva er din favorittsang?
Har ingen right nao. 

76. Om valper aldri vokste opp, ville du kjøpt en?
Nei. Liker ikke hunder. 

77. Hva er den beste iskrem smaken?
SJOKOLADEEE <3333 

78. Noen gang likt noen du ikke hadde sjanse på?
Jadajada, har jeg sikkert. liker alle jeg. løstøs. 

79. Har du hjemmeside?
Jeg har en blogg, det burde holde. 

80. Er den noen i tankene dine akkurat nå? 
Jeg har som regel ikke mennesker i hodet mitt. 

81. Kan du si alfabetet baklengs?
Nei, det kan jeg ikke, vet det starter på Å. 

82. Kyss eller klem ?
Kommer ann på personen. 

83. Ville du forandret deg selv for en gutt/jente? 
Neh, vil jo være med selv. 

84. Hvis du var født det motsatte kjønn, hva ville du hett?
Signe, bare for og være mindfuck for andre. 

85. Har du noen vært på scenen? 
Ja, mange ganger. Har ikke tellinga en gang. 

86. Hvem er favoritt karakteren din fra Star wars?
3PO, R2-D2 og yoda, kanskje litt anakin også, men ikke i episode 3. 

87. Ville du ha gjort alt for en person du er glad i?
Ja, det meste. 

88. Hva kledde du deg ut som din første halloween?
Tror det var hufsa o.o 

89. Hvem var den siste som gjorde deg sint?
Kan ikke nevne det her på bloggen. 

90. Hvorfor det?
Fordi jeg kan bare ikke. 

91. Hva er din favoritt frukt?
Jordbær, melon, mango. Idk. 

92. Irriterer vennene dine deg? 
Nei. :D 

94. Blogger du ?
Nei, ikke i det heletatt.  

95. Er du kilen?
Nei.. IKKE PRØV, deal? 

96. Hvem er/var din favoritt lærer?
Mariii :D Keramikklærer. 

97. Hvilket godteri spiser du på kino? 
Vet faktisk ikke. o.o 

98. Syns du gutten skal betale på første date? 
Samma for meg, gutter er noe dritt uansett.  

99. Tror du folk snakker om deg bak ryggen din?
Ja, det tror jeg. Gjør meg ikke noe, keep going! :D 

100. Hva gjør du etter denne testen ?
Publiserer den. 

 

Må jeg sender penger i posten? :c

Formen er på bunn. Blod litt overalt.

01.07.2012 @ 03:17 i Blogg 11 kommentarer

Hei, jeg hadde egentlig planer om å lage en video til dere, men det blir UMULIG de nermeste dagene. Siden jeg har mista stemmen min og all snakking fungerer ikke. Når jeg ler kommer det ingen lyd heller ikke når jeg snakker. Så tekst er den eneste måten jeg får gitt dere mitt budskap på..  Håper virkelig at det ikke gjør dere noe, siden jeg vet at noen av dere hater å lese...

Vel.. La meg starte med denne helgen...
Jeg var allerede litt små syk (forrige video) og det virka som jeg kom til å bli mye bedre. Men der var svaret feil.  Jeg har ikke sovet på mange netter, hoste, nysing og tørsthet har holdt meg våken, kanskje sovet 4-5 timer på 4 dager nå. Halsen min har vert full av slim, så min mamma gikk til apoteket og kjøpte noen tabletter som gjorde at slimet forsvant, noe som også gjorde at det ble mindre hoste. Jeg var veldig glad, helt til jeg fant ut at alt slimet som var i halsen og lungene mine skulle absolutt bli omgjort til snørr. Delikat, jeg vet.

FREDAG
Men bare at man må snyte seg litt i bland det kan jo ikke hindre meg i å dra på VG-lista på fredag, eneste grunn var at jeg ville se Oslo Ess. Jeg skulle også sove borte den natta, stakkars Eline var trøtt, men jeg fikk ikke sove så jeg satt oppe. Jeg sov kanskje en time den natta, deilig å få sove litt. Etter å ha stirret på veggen i noen timer så endelig våkner Eline, og vi skulle stå opp for å dra på Skeive Dager (Paraden). Når jeg våknet husket jeg ingenting fra forrige dagen, kan love deg at det kjennes ut som å være dopa! (Tror det i vertfall)LØRDAG
Jeg var trøtt, jeg var sliten, hele kroppen ville egentlig kollapse, men jeg kunne ikke latt den gjøre det. paraden, flaggbærer for skeiv ungdom. Når det kom mange folk og jeg gledet meg til paraden fikk jeg litt energi fra den ene brødskiva jeg spiste den dagen.  Paraden var kult og fint å se så mange glade personer som er stolt over legningen sin. Når det var ferdig var det som om kroppen min bare smelta sammen og ville ikke i bevegelse i det heletatt. Dessverre måtte den, jeg kjente jeg ville hjem. Og det fort, sove, slappe av, dusje og spise mat. Siden det var buss for tog så tok det litt lengre tid, faren til Eline kom med baggen min, siden da slapp jeg å bære på den i oslo. Derretter bestemte jeg meg for at jeg kunne sitte på stasjonen alene isteden for å være med dem på butikken. Det var behagelig og sitte der og bare se på folk gå forbi, jeg skulle snyte meg for 1000'ende gang den dagen. Dessverre hadde jeg snyti meg så mye at jeg begynnte å blø neseblod.
 

OK, tenkte jeg.
Jeg har jo blødd neseblod før, varer jo bare i 10 minutter. Men, nei. Ikke denne gangen. Jeg var blakk, hadde lite strøm på telefonen. Jeg måtte finne en do for å bytte papir. Jeg gikk til noen vakter og sa jeg måtte ha en do, fort på grunn av neseblod. Heldigvis hadde jeg strøm på telefonen så jeg skrev det faktisk på en melding, siden jeg ikke hadde stemme.  Jeg fikk låne en do, jeg ble der i 20 minutter, det fossblødde, ALDRI blødd så mye, det drypte ikke, det rant! Med min flaks mista jeg sefølgelig toget og mobilen min var tom for støm så fikk ikke gitt bedskjed til mamma.


MEN IKKE NOK MED DET!
Neste tog hjem gikk ikke før en time senere, jeg trodde neste tog gikk 15 minutter senere, så jeg sto på perrongen og venta på toget. Sto der i  40 minutter, kjentes ut som en evighet, siden jeg ville at toget skulle komme og jeg kunne dra hjem. Jeg kunne ikke gå tilbake til doen på grunn av de hadde låst den, og jeg ville ikke gå å spørre enda en gang.  Jeg svelget blod, mer enn man pleier og svelge sitt eget spytt. Dessverre kom det så mye blod at jeg klarte å puste inn masse blod, som gjorde at jeg hosta blod til slutt. Endelig kom toget, fy søren så glad jeg var. Jeg gikk inn og tenkte at ja her er det do! Men, nei. Jeg måtte over til den andre vogna. Når jeg så en do, slang jeg fra meg baggene og bare løp inn og tok vekk papiret. Det fossa, det kunne fyllt opp et vanlig 2dl glass. Det bare rant og rant, ville ikke stoppe. Så jeg måtte ta mer papir og holde forran nesa. Når jeg var ferdig med det, så var det 15 minutter siden jeg skulle vert på stasjonen. Men nei, jeg var stuck. Jeg måtte få låne en telefon for å ringe mamma og si hvor jeg var og at jeg hadde det greit. Jeg turte ikke å spørre noen siden jeg liker ikke fremmede folk. 

MEN SÅ FANT JEG SILJE.
Takk og lov, hun hadde en uforståelig mobil som var brukbar, og jeg kunne ringe til mamma. Hun trodde jeg hadde besvimt, noe som kunne vært typisk meg.  Så hun hadde ringt narvesen i lillestrøm for å etterlyse meg. (Ja, hun er veldig overbeskyttende, men det er fint noen ganger!) Men jeg satt jo på toget og venta bare på at jeg skulle dra, jeg sa jeg tok det toget, og når jeg var fremme. Togturen var et helvete, ville bare hjem. Blodet  randt igjen, igjennom papiret, men vi var snart fremme så jeg gadd ikke å gjøre noe med det. FREMME, ENDELIG
Kom endelig frem på stasjonen, gikk til bilen, men neida. Mamma var jo ikke i bilen. Og jeg hadde heller ingen telefon og spørre hvor hun var... Jeg venta i 20 minutter før jeg endelig fikk samla opp mot til å spørre en taxisjåfør om å låne en. Flotte nyheter.. Mamma hadde da venta i 1 time på meg, på andre siden av stasjonen. Hvor idiot kan man bli. Nå ville jeg bare hjem og fant ut at jeg hadde blødd i ca 2 timer og 15 minutter. Sikker på at jeg mista litt rundt 0,5L blod.

Hellvetes dag. Vurderer å dra til legen med det.

Har du hatt noen ulykkesdager som det?
Har du blødd neseblod før? Og på ett sted som det passer veldig dårlig?

-Regner med 0 kommentarer siden ingen gidder å lese så mye tekst og fordi klokka er seint.- 

Til min bestevenn, Eline Mangen.

11.06.2012 @ 21:49 i Blogg 4 kommentarer

Virker kanskje litt rart og skrive ett innlegg på bloggen om Eline, men det er fordi jeg vil vise alle at jeg er veldig glad i henne. 
Jeg gidder ikke å fortele hele historien hvordan vi møttes og hvordan vi ble så gode venner (men hvis du er  interessert kan du lese den HER)

Dette er da Eline, min bestevenn. Vi har nå kjent hverandre i 7 år og det er helt utrolig hvor mye ting forandrer seg på disse årene. 
Da jeg møtte henne først hadde hun blondt hår, runde briller og var ganske normal. Bare 2 eller 3 år senere møtte jeg henne igjen, umulig å se at det var samme person. 
Vi tok kontakten og ble bare mer og mer kjent, nå er vi så godt kjent at jeg nesten bor hos henne. Det er veldig koselig og ha en familie nummer 2. 
I det familiehuset har jeg en lillesøster, en mor og en far. Også Eline da. Om ikke lenge skal jeg flytte inn i huset også må hele familien flytte inn 
i randoms hytta. (Trehytta våres). Grunnen til at den blir kalt randoms hytta er forid vi spiller sammen og vi kaller oss "Random-Boksav-Smiley-Identitet"
Vi pleier å turnere over hele norge, vi har bare ikke kommet oss ut av akershus helt enda. Selvom disse 7 årene har gått fort, kanskje litt for fort har jeg blitt veldig glad i Eline, tror jeg aldri har vert så glad i en person før. Jeg har da laget en liten video til henne siden jeg ikke fikk møtt henne i dag, så her er den. 


Gratulerer med dagen Eline <34567890

Kjører igang en spørrerunde!

11.06.2012 @ 17:52 i Blogg 9 kommentarer

Hei datanerder! 
jeg har da tenkt til å starte en spørrerunde, mest fordi det er en del som har noen spørsmål om meg, og hva jeg driver med til hverdags.
Jeg skal svare på alt! Sånn nesten i vertfall og dere han stille hundetusen spørsmål hver. Hurra!!
Så slepp dere løs, spørr om alt og ingenting. Svarer sikkert på video, hvis jeg har tid til det.


//Bilder tatt av meg//

Alle hatere: slutt å vær anonyme.

08.06.2012 @ 22:50 i Blogg 10 kommentarer

Jeg har for tiden fått veldig mye posetive kommentarer og masse sånn, men det er som regel ikke de man husker like godt som de negative. 
Bare de små ting kan får deg til å miste lysten til å blogge, lage videoer eller være til for andre i det heletatt. Sånn som helt idiotiske spørsmål som man får på formspring og youtube kanalen...
Det er jo noe positivt, men en del negativt der. Men da kan jeg begynne med en ting, ALLE mennesker trenger hatere for og ha noen som elsker, så jeg har ikke noe i mot dere, men siden dere har så mye i mot meg så kan dere jo bare være dere selv og slutte å være anonyme hele tiden og heller skrive en hat melding til meg i kommentarfeltet.

Må også si at det er veldig koselig med mange av de positive kommentarene jeg får her på bloggen, og det er veldig koselig. Tusen takk!  

Hodeskalle og Gardermoen.

08.06.2012 @ 14:50 i Blogg 14 kommentarer

Åherregud, jeg trodde sikkerhetskontrollen tok evigheter, men så tok den bare 10 minutt. Så da får jeg sitte her og gjøre ingenting i 2 timer... 
Jeg er egentlig litt kald siden jeg sitter forran en gigantisk vifte, det var den ene4ste gulvplassen jeg fant som ikke er i veien for andre.

Heldigvis har jeg med pc og rubikskuben min, så da går alt bra. Og jeg var så dum at jeg betalte for nett, også 2 sekunder etter jeg hadde betalt så fant jeg ut at det var gratis internett her. FML.. 
Det er ikke en dritt å gjøre her sånn utenomdet. Så må jeg ikke gjøre som min bror og glemme flyet på grunn av nettet. Hahah, da lo jeg godt.

Dette er da meg som sitter her og kjeder meg!                                                 Hahah, totalt stygg.Men vertfall, i går så kjeda jeg meg sånn ekstremt / fikk ikke sove så jeg bare "woho, da gjør vi det her!"

Well, vakkert.. Haha!


Det er en mann som ser på alt jeg blogger om, så.. ehheh. NY LESER <3
 

Se opp og rundt deg selv.

07.06.2012 @ 18:45 i Blogg 10 kommentarer

Jeg sitter på bakken, ser folk traske forbi med forskjellige sko. Noen med sko som bråker mye på grunn av helene er det eneste de går på, andre lister seg forbi like stille som vinden ønsker å bli lagt merke til, men skoene til jenta tar all opmerksomheten. Noen går så sakte fremover at man skulle tro at dem gikk bakover , mens andre går så fort at du ikke får snudd på hodet før dem er borte. Rød, svart, blå, grønn, grå. Mange farger kan nevnes, alle går med hver sin farge, noen syntes, andre ikke. Starten på sommeren er en merkelig tid å se på mennesker, noen går med shorts som om det skulle vært 30 grader når det bare er ti andre går med boblejakke og lue som om vinterkulden fremdeles sitter på dem. Noen går med de nyeste klær som andre hadde tryglet om, andre sitter på bakken med hullete bukse og hullete sko og får ikke alt det dem peker på. Noen trasker kanskje med 100 kilo for mye på kroppen mens andre klager over at den synker ned i bakken når den egentlig svever høyt i sky. Oppslukt i deres telefoner som gjør at blikket ikke går annen vei enn skjermen, med musikk som spilles på høy guffe. Hvorfor kan ikke mennesker løfte blikket opp og se seg rundt, og legge merke til andre enn seg selv?
-Skrevet av S.h-


//Hva syntes du om teksten? 

NEKTET I KJÆRESTENS BEGRAVELSE

05.06.2012 @ 20:00 i Blogg 8 kommentarer

Åherregud, det er aldri jeg griner, og da mener jeg bare nesten aldri. Men denne filmen her fikk meg til å grine. SHIIT liksom.
At de ikke aksepterer sin egen sønn på grunn av legningen hans, hvafaen.  Bare se den, selvom den er lang så skjønner du hva jeg mener.

ENDELIG FERDIG!!

03.06.2012 @ 18:02 i Blogg 7 kommentarer

Det tok meg bare 3 timer!! Endelig er jeg ferdig med designet på bloggen, jeg vil veldig gjerne få en tilbakemelding om hva du syntes!


*teit innlegg i know.*
 

NAKENHET MED KLÆR PÅ

22.05.2012 @ 20:09 i Blogg 3 kommentarer

Vel dette kommer til å bli fult av bilder fra instagram.  Det er fordi det er der jeg har bildene mine...
Btw, på instagram heter jeg JELLYFISHBRAIN. Ikke no bombe eller hva? 

I DAG SKAL JEG FORTELLE DERE OM I DAG.
Well, det var noen som hadde bæsja midt på gulvet på stasjonen, enten var det en hund eller ett menneske. Håper egentlig det var ett menneske.
  
Jeg spiste is... Den derrreeeee snop med brownies ellerno. Fordi de ikke hadde DEN ISEN JEG VILLE HA >:c!!!!

 
Også møtte jeg Amanda, Benedicte, Linn og Helga.
Amanda kom hjem fra Italia etter 9 måneder. (hun har sikkert fått barn innen den tid)
Også Benedicte, hun er søt but SHH don't tell her.
Og Linn og Helga da, de er også søte. woop woop. BTW, linn har STOOORE tits!
  
De er myke. Hehehe.
Vi lagde også mat. veldig delikat, med sånn spinat det gjør at maten ser ut som mugg.
 
Meg som spiser muggmat. BTW, HER ER BILDE AV DET "NYE" HÅRET.
Også lekte jeg sint, eller jeg var egentlig litt sint.
 

Dette er da LINN MEG OG HELGA. VI ER SÅ SØTE.
 

JEG skal prøve å fikse video til dere, beklager null blogging og sånn.. :c  Jeg griner. 

JOBBE I MORGEN. WOHO JEG ER RAR

12.05.2012 @ 00:02 i Blogg 7 kommentarer

Jeg vet jeg er rar og kommer nok alltid til å være det. Woho!
Jeg har også bestemt meg for å bli verdensmester i egoisme. Hvis det finnes. 
Neida, jeg bryr meg og dere som leser og som syntes jeg er kul. 
Men dere syntes egentlig HEEELT feil. 

Feite armer o____o

Jeg sa jeg var rar.
Btw, jeg har farga håret, men jeg tør ikke å legge ut bilde av det her på bloggen siden... jeg vet ikke. 
Skal/Skal ikke?

Skal også jobbe i morgen, tjene litt cæsh, tattooshappa ftw!

2 videoer på en dag.

25.03.2012 @ 15:09 i Blogg 1 kommentar

Jaheipådeg!
Siden sist har jeg farge håret mitt, og det ble kult.
Jeg og kai hadde lite å gjøre her en dag så vi lagde to videoer. Og jeg følte veldig for å dele dem med dere. 

også denne 

Når vi lagde den siste videoen (den ute) så fikk vi en god del rare blikk, siden det er visst ikke normalt å leke på den måten ute når man går på videregående... 

Men ja, det er sol. Og her som jeg bor så er det ingen å leke med, så derfor sitter jeg inne og gjør ingeting døgnet rundt i steden....

HVA SYNTES DU OM HÅRFARGEN BTW? 

Konsert i morgen

21.03.2012 @ 09:29 i Blogg 3 kommentarer

I går altså tirsdag så dro jeg til Eline for å øve til konsert på Torsdag. 
Hvis du bor i nerheten av jessheim så er det bare å komme til Herredshuset klokken 19.00, det er gratis inngang! 

Der skal vi spille 4 sanger:
- Alt jeg trenger - Oslo Ess
- System of a down mix - System of a down/Mixet og transponert av oss selv.
- On the brightside -  Nevershoutnever
- Alle snakker sant -  Siri Nilsen. 
 
Jeg har altså spilt ukulele i bare 3 dager!! Og alikevell så skal vi spille en sang med ukulele på. 
Aplaus til oss altså.  
Siden vi ikke tok med noen bilder og sånt ( vi bare filma med cam) og det var ikke så veldig bra kvalitet. Men vi kan jo gi dere en liten smakebit av to sanger:  


Håper du har muligheten til å komme å se på! 
Hohoh, hva syntes du om de to sangene som du så vidt fikk høre?  

Btw: www.randombokstavsmileyidentitet.blogg.no

Malekost igjennom øret?

03.03.2012 @ 17:27 i Blogg 8 kommentarer

Ja, tro det eller ei, det er en malekost..
Den er faktisk 10mm og 1 mm større en den forrige tingen jeg hadde i øret.. 
Som faktisk var en eyeliner kork...

Åherregud, når jeg tenker meg om har jeg hatt så sykt mye rart i øret når jeg har utvida..
- q-tips, caprisonne sugerør(3mm), vanligsugerør (4mm), stort sugerør (5mm) spiral (6mm) stort sugerør fra tyrkia (8 mm) eyeliner kork (9 mm) og nå tuppen på en malekost (10 mm)

Har du utvidning? 

BADE I SNØ ELLER I MJØSA?

24.02.2012 @ 22:16 i Blogg 10 kommentarer

I morgen kommer Eline til meg! Jeg gleder meg.som.en.liten.unge!
Siden hun skal være her til mandag så tenkte vi å lage del 1 av må gjøre videoen!
Regner med vi lager videoen på søndag!
Så leste vi igjennom  alle tingene dere har sagt (70% av det innebærer  "KYSS") men utenom det så har vi fått inn 2 kommentarer der det står "snøbade".. Men det er et problem, snøen er nesten borte... Så vi tenkte å bade i Mjøsa isteden! 
Det blir kaldt.  

Bildet tatt fra i "sommer"
Vertfall, vi tar utfordringen som en mann!

JEG ER EN SJØMANN!

21.02.2012 @ 17:08 i Blogg 15 kommentarer

Jeg, som er så flink har vert å fisket på sjøen i mange dager og netter. (Egentlig bare 5 timer. )
Men min papa er superflink til å fiske, og det ligger i slekta.
Siden gjett hvem som fikk en fisk på 5 kilo!
Jo, det var meg det!
KLARTE SÅ VIDT Å BÆRE DEN! Så tung er den!
Jeg falt nesten ut av båten når jeg måtte få den opp av det store hav!  
Papa, som er superflink som jeg sa fikk bare en fisk stakar..
Også kommer jeg og fisker 5 stykker! Hahah!


Meg og Fisken, vi er bestevenner. Papa drepte den, han vil jeg skal være forever alone sikkert.

Jeg er så stolt, nå kan jeg si at jeg er en sjørøver som fisker! Arrrr.

Plis, noe som ikke er så ekkelt?

20.02.2012 @ 21:36 i Blogg 13 kommentarer

Jeg og Eline har fremdeles ikke gjort den må gjøre videoen. DEN KOMMER SNART. en gang...
OGSÅ MÅ JEG SKRIVE HELE INNLEGGET PÅ NYTT. FAEN!

 Vertfall, jeg og Eline vil gjerne at dere kommer mer fler forslag til må gjøre videoen som en gang kommer.
Dere kan bruke fantasien eller skrive noe random i kommentarfeltet.
Men ja, noe ikke så ekkelt som "drikk et råttent egg". ehheheh.


Klikkbildet og lik våres fan-page :D

Forever alone party

18.02.2012 @ 22:26 i Blogg 9 kommentarer

Well da sitter jeg her alene, i stua ikke en dritt å gjøre.
Jeg vil skype med noen awesome folk, så hvis du er kul så legg til signehausken på skype!

Hele befolkningen i huset har lagt seg og det er bare meg igjen.  Forever Alone
Så jeg tar masse bilder av meg selv...

Veldig vakkert må jeg si...

Jeg var veldig smart og sov 4 timer på sofaen før i dag, så jeg er ikke trøtt nå.. fintdet!
 
Bare en løsning.. skytesegselv.

Add meg på skype? 

I got a mustache, and I like it.

11.02.2012 @ 09:43 i Blogg 9 kommentarer

I dag skal jeg til Oslo for å møte min kjære tingeling! 
Hun er snål sånn forresten!
Jeg hater egentlig å ha god tid har jeg funnet ut, jeg liker best å stresse
Siden da gjør jeg ting 1000 millioner ganger fortere enn hvis jeg har god tid.
Jeg regner med at jeg er den eneste personen på hele denne planeten som syntes det!

Verfall jeg føler meg supersosial i det siste, jeg snakker med alle!
Nesten da i vertfall o.o


Jeg fikk meg bart for noen dager siden fordi jeg skal bli kjekk.

Møte meg i oslo? :D
Er jeg den eneste på planeten? :c 

Facebook likes!

09.02.2012 @ 12:24 i Blogg 2 kommentarer

Vel, Jeg og Eline har laget en facebook gruppe, den lagde vi i går. Har 41 likes alerede, uten reklamasjon! 

Og ja, vi lager også fan-t-shorter! 
Lik den der. :D

Husker dere da jeg blogget om dette?

06.02.2012 @ 17:58 i Blogg 13 kommentarer

Da jeg la ut animasjon av t-shortene?
Veeel, det bildet har kommet på arige.no
 
http://www.artige.no/bilde/23259
Det er mest sannsynelig pga jeg er så utrolig artig *badamtss* hehh. 

Og i dag fjernet jeg 2 føflekker, auau. Neiida, det gjorde ikke vondt. Ikke vondt selvom bedøvelsen ikke funka så bra på den ene. Så nå er jeg plastret og sydd sammen, og fikset og fornøyd

Og den SISTE ting jeg har å dele med dere i dag!
 
"Eline og Signe hadde et orginalt innslag som sendte dem videre til fylkesmønstring fra sørum"
Awyeah, I romerikes blad!

Likte du bildet? 
OOOOOG har du kommet i avisen? :'D 

Må gjøre video!

29.01.2012 @ 17:18 i Blogg 12 kommentarer

Neste uke så skal jeg til Eline, igjen
SÅ, jeg og Eline tenkte på at vi kunne lage gjøre video, så jeg vil gjerne at dere skal skrive inn max 5 ting som jeg og Eline kan gjøre. Sååå dette blir morsomt.

Yay, ikke ta noe ALT for ille da. hehh..


Fordi hun har fin farge på håret.

Gjett hva jeg skal neste tirsdag!

25.01.2012 @ 09:46 i Blogg 18 kommentarer

Woho, endelig har jeg planer for ting fremover! 
Og neste tirsdag skal jeg til Odins Merke i lillestrøm og snakke med noen folk der om utplassering.
Så en gang i uke 13 rundt der så skal jeg og Kai jobbe i studioet i en uke. Gjett om det blir kult.

Så på tirsdag da skal jeg dit og snakke med dem fordi dem ville vite hvordan vi var og hvor mye vi brenner for å kunne få jobbe i en tatovering og piercing shappeeee.

Gleder meg som et lite barn til å dra dit!

Etter skolen i dag skal jeg en tur til oslooo, heh.. Nothing come all by itself.. Heh.
Jupp, det var det jeg hadde og si

Møt meg i oslo?
Har du fått deg utplassering i en jobb du virkelig brenner for? 

Gjør flere sånn her?

24.01.2012 @ 12:27 i Blogg 10 kommentarer


Jeg tegna kryss i hver eneste rute på et helt ark på matteprøven?
Eller, ikke heeele. men ja, du ser..

Er jeg den eneste?

23.01.2012 @ 20:27 i Blogg 11 kommentarer

Som har formspring

Føler at det nesten ikke er noen som bruker det... 
SÅ, jeg tenkte at den barteknappen på bloggen (overder

Så det gjør ingenting om du stiller spørsmål på formspring altså *hinthint* 
 
Klikk på barten

eller

HEEEER 


yumyum

Facerapen min kom på artige.no

20.01.2012 @ 21:04 i Blogg 11 kommentarer

Hahah, må bare si dette var veldig morsomt og se, jeg bladde igjennom artige.no også plutselig ser jeg facerapen som jeg skrev på venninna mi sin facebookprofil


  
Jeg lurer på hvem som sendte det inn, men ja måtte bare si det...  

Vi lager tampong på skolen!

17.01.2012 @ 13:32 i Blogg 9 kommentarer

Hahah, vel, vi har naturfagstime og vi gjør veldig mye rart her...


Det er den nymotens tampong, hvis du ikke ser det... 

Hah, neida. Det er leppomade, den lukter vanilje, men jeg tror jeg aldri kommer til å bruke den, folk kommer til å stirre på meg...

Haha, har dere lagd "tamponger" på skolen? 

Kvalme på skolen

17.01.2012 @ 11:05 i Blogg 3 kommentarer

Jeg er kvalm, det sa jeg kanskje i tittelen. Men ja, prøver og helbrede meg selv med Vegetarbaguett fra kantina på skolen.. Well, hjelper ikke så mye når det er enkelte steder på baguetten der det er FIRETUSEN TONN med smørrrrr... 


nomnomnom <3

Har blitt sponset ftw!

16.01.2012 @ 19:25 i Blogg 7 kommentarer

Heyho! Har blitt sponset av SUPERKUL i dag fordi de er superkule, haha. Togduan?
Jo vertfall jeg skal skrive litt om favoritt produktet mitt på superkul er noen tuneller og piercinger!
Man har denne
  
Klikk på bildet så kommer du til siden.


Og denne superawesome.. Den kan jeg ha i cleavagen min. Vertfall, takk superkul, dere er superkule.

Har du blitt sponset før? 

Lager en sang. Woopwoop

16.01.2012 @ 18:29 i Blogg 6 kommentarer

Well, kan ikke si jeg har så mye å gjøre i det siste, så jeg skriver en sang, og har med gitar og masse sånnt, jeg tror det blir like dårlig som alle andre sangene jeg har laget... 

Den skal egentlig spilles på elgitar, det er kinda pop punk ish.. Hahah. 
Håper jeg klarer og fullføre denne sangen. 


Wow, cam eier <3


I feel me like a hero today!

15.01.2012 @ 18:47 i Blogg 7 kommentarer

I dag er så var jeg på slalom, og nå er jeg støl som faen.

Verfall jeg følte meg som en helt i dag, og nå skal du få vite hvorfor.

Jeg og Guro sto på ski i familiebakken for og kjøre på kulene der, det var veldig gøy og masse hopp og sånn. Plutselig ser vi ei lita jente tryne på de kulene, og foreldrene kjørte jo ned bakken.

Og det er ikke akkuratt så enkelt og gå i oppoverbakke med slalomski. Så vi måtte jo gå til denne jenta som lå halveis spredd overalt
Den ungen skrek noe helt forjævelig. Men vi gikk jo bort og tok av skia (siden de løste ikke ut) og hun sa hun ikke klarte og bevege på seg. Foreldrene kom opp til hene og vi spurte om vi skulle sende opp en scooter med førstehjelp og alt det køddet. Så jeg var så flink at jeg sto ned bakken hele veien og kjørte forbi alt og alle.

Og da jeg så en scooter så nekta hu kjærringa og stoppe! Men vi fant en annen dude da som kjørte opp dit. Da følte jeg meg totalt helt altså! True story.

Har du hatt et Hero øyeblikk? 

Skal snart ut for første gang

14.01.2012 @ 10:23 i Blogg 7 kommentarer

Jeg har vert ute før, men ikke lekt i snøen eller stått på skøyter, men i dag skal jeg det! 
Hvis det er is ett sted så... Vi håper på at det er det, gjør vi ikke?

Jeg skal ha med kamera og stativ og prøvd og få tatt noen nye bilder.

Har du stått på skøyter i år?

 

Jeg vil lese din blogg!

12.01.2012 @ 21:28 i Blogg 12 kommentarer

Har altså relativt lite å gjøre i dag, så da vil jeg gjerne hjelpe dere med statestikken deres hvis dere legger inn adressen deres så kan jeg linke opp til dere Men ja, jeg vil gjerne lese bloggen din, og hvis jeg syntes den er bra så legger jeg den under "the big fat line".
This is the BIG FAT LINE!

_______________________________________________________________________________

 www.martinesindagbok.blogg.no leser fast.

 http://juliedaae.blogg.no/

http://thelifefrommars.blogg.no/

http://nuuha.blogg.no/ Leser fast.

http://acristy.blogg.no/ Leser fast

http://jentungen.blogg.no/ Leser også fast

http://shellaamariee.blogg.no/

http://hiildeej.blogg.no/ Så for første gang i dag, tar veldig mange bra bilder

http://tsinvisible.blogg.no/ Tilogmed fikset designet på bloggen.

http://miniottesen.blogg.no/ Leser fast. 

http://psychostar.blogg.no/

Dette syntes jeg er vakkert

11.01.2012 @ 23:07 i Blogg 6 kommentarer

Tatoveringer og piercinger, noe som jeg virkelig elsker. 

Telefonkompass med sko på toppen

10.01.2012 @ 22:33 i Blogg 4 kommentarer


Okå den overskrifta var random, men ja... snart ny video. Kommer ut i morgen regner jeg med. 
heheheh... liker kamerastativ btw!

Jeg vet du er kul, kommenter om du er kul! c:

Forsinka tog in my ass

10.01.2012 @ 05:59 i Blogg 3 kommentarer

Mårn.
Håper virkelig ikke det blir kaldere i dag, har alerede masse klær på!
Det er 7.8   8.0 MINUS grader her... Jeg tar massebilder av meg selv og spiser brødskive med nugatti, fordi jeg har spist det i 16 år og enda ikke lei det! Fremdeles like elskbart.

Jo, i dag er det prøve i naturfag, og jeg gruer meg som faa'n. får alltid 2
Kjeven min knekker når jeg tygger skorpe btw....Jo vertfall jeg blir snart henta av taxiiiiien så skal jeg på skolen og være totalt nerd i mange timer så hjem igjen! 

OG VET DERE HVA?!

I går så var toget passe forsinka, og jeg er liksom hjemme hver dag 17.30, men neeeida, i går pga det stygget toget var jeg hjemme 18.05. Jeg hater forsinka tog, håper ikke jeg er den eneste som syntes det er teit...

hehehehhe.
Kos dere på skolen alle små, shallabais <3 

Cupcakes // star wars

07.01.2012 @ 16:48 i Blogg 10 kommentarer

Hei lørdagsfolk!
Jeg er da fremdeles hos Eline, og vi har da baket cupcakes, og de ble knallgode!
Vi brukte ganske lang tid på å dekorere dem. Inni er det sjokoladebiter til og med! 8D 


Noe star wars og noe ikke star wars... Heheh, nå driver vi og lager epleknyter. Det er overrasskende godt til å være eplee... Jeg er veldig sliten btw, etterpå skal vi se episode 3, 4 og 5 av star wars.
Det blir kult.

Hva syntes du om cupcakene vi har laget? Jeg vet de er kule, så du kan ikke si noe annet en at de var awesome.

En deilig saftig most ostepopp

07.01.2012 @ 00:33 i Blogg 5 kommentarer

Blubbblubbblubb. 
Her er jeg i sørumsand, hos Eline og ser på star wars. Jeg har aldri sett på det før så jeg syntes vertfall episode 1 og 2 er ganske bra hittil.

Som sagt så er jeg hos Eline og her er det flere folk også.
Vi har spist massemassemasse godteri, så når det er mørkt mister man ting på gulvet og tråkker på det etterpå...
I morgen skal vi bake cupcakes og but

lerdeig som jeg liker og kalle det.. Egentlig heter det butterdeig... heheh.. 
Men ja, star wars <3 Loveit.

 
I know, jeg eier i å tegne hjerter <3 <3< 3Hva syntes du om star wars? 

Star wars på nye eventyr

06.01.2012 @ 06:01 i Blogg 3 kommentarer

Weeell, det er kanskje ikke helt det. Men i vertfall i dag til mandag er det star wars maraton, og nei, jeg har faktisk aldri sett star wars. Tror jeg...?

Vertfall jeg har pakka baggen til skolen og helt til neste mandag, så dette kan jo bli spennende..
Også Martine har bursdag i dag! HURRAAAA! Gå inn på bloggen hennes og si gratulerer med dagen!
 Link >her<

Vertfall jeg skal om veldig snart dra på skolen med den tunge baggen. Vet ikke om jeg har nok klær en gang.. også EN TING TIL....

Mama har sagt nei til septum eller i nesevingen.... Skal jeg bare ta alikevel, jeg er jo 16... så jeg burde jo kinda bestemme selg... Ka du trur?


Spotifylista mi er nesten brukt opp. Noen sanger igjen.... Ja takk premium..


Fuck this

05.01.2012 @ 06:03 i Blogg 9 kommentarer


Jeg vil sove... ikke på skolen, gleder meg sykelig masse til helg og kunne sove lenge.

Vil du sove lenger ogsååå?

Har enda ikke fått døgnrytmen i gang. Nå er batteri nivået på 7% så da skrur den seg snart av.
Hejdå. 

Jobber med gratis design

04.01.2012 @ 21:57 i Blogg 3 kommentarer

Heisannsveisann. 
I dag har jeg jobbet med gratisdesign til Veronika. Håper hun ble fornøyd  med designet som hun fikk.  
Det tok meg sånn ca 1-2 timer regner jeg med. Hvis du også har lyst på så er det bare og spørre


KLIKK ONN THA PICKTHURAAA TOO SEE MORREEE!

Hva syntes du om designet som jeg laget til henne? 

Masse bilder av meg selv

04.01.2012 @ 19:25 i Blogg 7 kommentarer

Bildene sier sitt.... Men omg, prøvde sushi for en stund siden og skal aldri spise det igjen, samme med reker og kebab. Noen matretter er bare ikke gode.

Hva liker ikke du?

Nytt og bedre

03.01.2012 @ 18:46 i Blogg 3 kommentarer

Heisann internett!

I dag så sto jeg mellom et valg, et valg som kan gjøre det enklere for meg og filme videoene mine.
Nemmelig og kjøpe et kamerastativ.
Det har jeg nå gjort, og er ganske fornøyd, spesiellt til en så billig pris. Nå kan jeg endelig ha kameraet på andre steder enn stoler som er oppå skittentøyskurven, fire tonn med dvd'er, søppeldunker og mye anna rart.  Så jeg regner kanskje med bedre filmer. Det eneste som mangler er fisheye, bedre lys og nytt minnekort. 

Send til meg i posten takk?

 

The last chanse, woopwoop

02.01.2012 @ 12:41 i Blogg 1 kommentar

Woopwoop. 
Tenkte jeg snart skulle svare på spøsmålsrunden som jeg har. Ønsker rundt 100 spørsmål (har 60). Så det er ikke mange igjen.  Lager kanskje video i dag eller i morgen, bare sånn at dere vet det. 

Link er her:

http://livelikeaginger.blogg.no/1325259805_sprsmlsrunde.html

 

Fakkel tog med 4

01.01.2012 @ 14:08 i Blogg 5 kommentarer

Heyhey. 
Jeg, jonatan, veronika og Helga gikk rundt med fakkler. Også tok vi litt bilder, så here you go.. 


Kalde hender.

Hadde du det braaa


Jeg utfordrer dere!

31.12.2011 @ 14:06 i Blogg 2 kommentarer

Jeg så denne tingen på facebook, og syntes at jeg skal utfordre dere! 

1. Gå inn på: http://bildr.no/view/1064261 og kopier bildet.

2. Gå inn på paint og tegn dere selv, sånn som dere så og ser ut.

3. Lag et blogginnlegg om det. 

Her er min:
Shallabais folk og håper dere tar utfordringen :D

Kult å feire?

31.12.2011 @ 12:17 i Blogg 3 kommentarer

Hei kule folk!

 

Hånda mi sover for øyeblikket så det er ganske vanskelig og skrive.
Jeg syntes helt ærlig nyttårsaften er drit kjedelig. Det er mest sannsynelig på grunn av Mama ikke kjøper raketter,så vi har ingenting og gjøre. Og maten som de spiser (kalkun) spiser ikke jeg. Og ikke faen om jeg spiser innholdet som har vært i rævva på den kalkunen heller. Menmen, tradisjoner er tradisjoner og jeg liker det ikke.
 denne nyttårsaften skal jeg bare dra vekk fra familien og feire med venner isteden.

 

 

Hva er det du skal på nyttårsaften? ^w^

Lavalampe power

31.12.2011 @ 01:09 i Blogg 4 kommentarer

Image and video hosting by TinyPic

Jeg elsker lavalampa mi, btw, husk spørrerunden i innlegget under ^^ 
Har du lavalame? Eller noe anna kult ? :D

Spørsmålsrunde

30.12.2011 @ 16:43 i Blogg 22 kommentarer

Ja, siden en del ville at jeg skulle ha spørrerunde så har jeg det.
Jeg svarer på video, og dere kan stille så mange spørsmål dere bare vil.
Såå, jeg får bare blunke masse og vente på spørsmål fra dere.

 

Image and video hosting by TinyPic

Wee ^w^

Kanskje, kanskje ikke? woopwoop

30.12.2011 @ 14:21 i Blogg 8 kommentarer

Mårn fine folk! 

Jeg har tenkt litt på en spørre runde, men er ikke helt sikker... Hvis jeg får mange som kommenterer så tenkte jeg at jeg kunne svare på video. Hvis folk ikke kommenterer eller noe sånnt så gidder jeg ikke.

Men, ja. La oss si denne hoppende bobblen i lavalampen får bestemme od dere vil eller ikke.

 

Image and video hosting by TinyPicWow, den ble stor. Hahah

Men ja, klikk på kommentar knappen og si ja eller nei. Eller ver teit og ikke kommenter i det heletatt. 

Ikke vææærst!

30.12.2011 @ 02:10 i Blogg 3 kommentarer

Fant nettopp ut at jeg ligger på topp 5 over bloggere i eidsvoll, dette må vi feire med en animasjon altså.
Image and video hosting by TinyPic
Hurra for meg.

Klein gave å åpne foran familien.

28.12.2011 @ 21:56 i Blogg 2 kommentarer

Ja, i dag har jeg feiret jul nr2 (den som er hos Mama.) 
Fikk veldig masse fint, og fine dvd'er og sånn. Men EN gave var klein og åpne forran familien, eller den hadde vert det, glad jeg ikke gjorde det. 


Gavekort på kondomeriet på 200,- 
Gjett om jeg ble glad, alltid ønsket meg dette.

Takk Guro. 


 

Formspring / piercing

26.12.2011 @ 21:15 i Blogg 2 kommentarer

Hei, levende folk!

Er det bare jeg som har formspring, og har hatt det superlenge og som aldri får spørsmål?
Ok, fint, da er det ikke bare meg.

Og ja, det er cleavage jeg har tatt. hurrahurra 
Tilbake til temaet.

Jeg tenkte det at siden vi alle på blogg og ikke blogg er så gode venner så kan vi jo stille hverandre spørsmål og finne ut av ting og blablabla sånn som man gjør på formspring.

Ja, -->(>~^.^~)> <-- det var en link til min formspring, bare sånn at dere vet det.. lol

Snakkes døde barn <3 

Jobber overtid

26.12.2011 @ 19:36 i Blogg 6 kommentarer

Hei, jeg har jobbet med designet i 3-4 timer nå, håper dere setter litt pris på det nye designet. Det ser ganske simpelt ut, men det var veldig mye jobb med designet. 
Tror ikke det blir nytt design på lenge, jeg vet ikke om jeg gidder og trykke mer på "ctrl" + "f" og søke etter mer "doc2" "wrapper" "side" osv nå..

Men ja...
Hadde vert litt kos og fått hørt din mening om designet. 

 

 

Fiksfaks

26.12.2011 @ 16:03 i Blogg 0 kommentarer

Jeg skal fikse på designet, så jeg beklager ekstremt masse for at alt ser helt herpa og teit ut i nermeste fremtid. 


 

Mye på en gang

18.12.2011 @ 13:43 i Blogg 1 kommentar

Hællø, I dag fryserr jeg, og skolen er snart ferdig for i år.. FOR I ÅR FOLK! To skoledager igjen, alle skal jo på skolen på mandag, men jeg slepper fordi jeg er kul. ok? c:

Men her er en video fra skoleeen, enjooy ^^

Før og etter

09.12.2011 @ 17:25 i Blogg 3 kommentarer

Kommer sikkert til og oppdatere dette innlegget flere ganger og legge inn bilder.. Men her er et nydeligt bilde av Nathalie.


Kvaliteten suger kinda på blogg... 

Whattayah think?

Burger King Barn.

26.11.2011 @ 16:58 i Blogg 0 kommentarer

jeg og noen venner var i byen etter skolen var ferdig på fredag. så da endte dagen opp med dette...

Når man har lite og si (SKRILLEX)

23.11.2011 @ 19:16 i Blogg 0 kommentarer

Hei dere randome folk som er innom her som ikke legger meg til som venn siden jeg ikke er kul nok.
Men det er HELT OK! :D

Siden jeg har passe lite og gjøre alikevel så jeg lager youtubevideoer selvom ingen ser på dem
Jeg var da på skrillex konsert og det her er en av de randome filmene mine.

 

Hårball i munn

21.11.2011 @ 20:35 i Blogg 1 kommentar

Wee, hurrhurr.. I morgen er det skrillex! yay, noen andre som skal dit?  ok kult. Hårball

Blankt

21.11.2011 @ 20:12 i Blogg 0 kommentarer

Dette her er en veldig plane blogg... bare legger ut videoer og sånn, så kommenter og blablabala, jeg kommer mest sansynelig goså til og legge ut noen bilder... 

Til og begynne med kan jeg vel si at jeg er ginger og liker og filme og tukkle med kameraer..

Jellyfishbrain på twitter.  Followme

 

 

hits