Forsiden LEGG TIL SOM VENN TUMBLR Weheartit Videoer Twitter SPØRSMÅL?

Klarer ikke mer...

08.01.2013 @ 20:46 i Skole 5 kommentarer

I det siste har jeg hatt veldig mye tanker i hodet, begynt å gråte av ting som folk egentlig ikke mener... Og jeg har bare... vert veldigveldig følsom, hodet mitt overbelastes av motgang og for mye som skjer, men alt vil jeg ikke at alle folk skal vite. Det eneste jeg holder oppdatert er det med skolen, det som jeg har lovet.

På skolen idag kom det to folk som skulle gi oss råd om hva vi skal gjøre videre anngående lærlingplass og skole... Det var fin informasjon å få, men når vi skulle skrive ting som "3. positive egenskaper, hva andre syntes om deg" osv.. så begynnte ting å gå litt galt... Hun ene rådgiveren kom bort til oss (vi var 3 personer som snakket sammen om dette) og da skulle jeg nevne positive ting om Ellen, og hun skulle si noen bra egenskaper om hun andre. Men da det kom til meg, så skulle de si negative ting om meg. HVORFOR i helvete skal jeg få det negative, det er nok negativt som skjer nå. Og jeg klarer ikke å holde meg og sier til henne "Ikke si noe, jeg vil ikke vite noe og jeg trenger ikke mer"  og heldigvis var ellen der for meg og ga meg en klem, herregud det er det eneste bra nå for tiden, at hun er der å støtter for meg. Kan virkelig ikke få takka henne nok... 

But anyway... Jeg knekker sammen av ingenting for tiden. Og nå som det er tentamen i morgen - fredag så føler jeg alt kommer til å gå helt i rævva... Har alt for mye i hodet til å holde konsentrasjonen...
Så jeg måtte skjerpe meg og ta en telefon til mamma.. Bare telefoner i seg selv er vanskelig. Men jeg måtte bare snakke, og det var om møtet som skal være på fredag, dette er et så tungt tema at jeg mest sannsynlig ikke klarer å være tilstede. Så da blir det bare lærerene, ppt og mamma som skal være på møtet.  

Så jeg og mamma kom frem til at de skal få se mitt forrige blogginnlegg, fordi folk forstår av det, de skjønner og jeg fikk frem følelsene mine der. I tillegg skal jeg skrive noe anna om hva jeg vil skal forandres, og hvordan jeg kan få hjelp på best mulig måte. Selvom jeg ikke skal være med på møtet, blir møtet gjort, det handler om meg. Jeg gruer meg like mye fordet. 

Uff, får bare håpe på det beste... 5 kommentarer

Postet av: Kpopbeast ~ Tasuke-chan

Jeg støter deg!
Dato: 08.01.2013 Tid: 20:54 URL: http://www.fightingdreamers.blogg.no

Postet av: PinkLadyXoXo

tenker på deg <3
Dato: 08.01.2013 Tid: 20:55 URL: http://stordajento91.blogg.no

Postet av: Mesmerize.no

Kjenner meg igjen. Håper det blir bra igjen <3
Dato: 08.01.2013 Tid: 20:56 URL: http://mesmerizepiercing.blogg.no

Postet av: Mathilde Haug

stå på, det blir bedre <3
Dato: 08.01.2013 Tid: 20:57 URL: http://svartesteneruendeligegalakser.blogg.no

Postet av:

Håper det beste for deg lille søte deg!<3
Dato: 08.01.2013 Tid: 21:03 URL:

Skriv en ny kommentar