Forsiden LEGG TIL SOM VENN TUMBLR Weheartit Videoer Twitter SPØRSMÅL?

Tanker og hat

23.09.2012 @ 00:06 i Tankekræsj 5 kommentarer

Alle mensker har masse tanker i hodet, det er umulig og ikke tenke, selvom du prøver og ikke tenke så tenker du jo på at du ikke skal tenke. Egentlig er det rart an man ikke kan overbelastes av disse tankene som kommer inn i hodet til folk. Men alikevel er det fint å ha, det gjør at man kan snakke med seg selv, noe bare du hører, ingen andre. Du oppfatter ting på din egen måte. Jeg bruker ofte mine tanker på å se på mennesker. Det er noe av det beste jeg vet, når jeg ser ett menneske for første gang så tenker jeg alltid på bakgrunn, hvorfor personen ser sånn ut, personlighet osv...
Jeg syntes tanker er så utrolig fint! Dessverre finnes det veldig mange negative tanker, og det er ofte disse tankene man går å bærer på lengst. Sorgen varer så lenge, mens gleden varer så kort. Elsking kan fort bli til hat, men hat er vanskelig og få til å elskes. En vei er alltid mye vanskligere enn den andre. Alt har kontraster, alt må hates for å elskes. Men det er så rart hvordan tankene kan omgjøres til hat, hvordan handlinger kan utføres sånn at folk begynner å hate. Egentlig så burde jeg slutte å filosofere her på bloggen, tankene mine bare er så mindfuck noen ganger, har så mange spørsmål, og alikevell finnes det ikke svar. Tanker er bare så utrolig merkelig.


Over og ut

5 kommentarer

Postet av: acristy

Så sant,så sant! Bra skrevet, og interessant å lese! c:
Dato: 23.09.2012 Tid: 12:34 URL: http://acristy.blogg.no

Postet av: miriamhvatum

Såsant! Godt å lese, egentlig.. Vite at det ikke bare er jeg som tenker slik. Ikke slutt å filosofere, jeg liker de innleggene. Bra skrevet (:
Dato: 23.09.2012 Tid: 12:42 URL: http://miriamhvatum.blogg.no

Postet av: Jellyfishbrain

miriamhvatum: Koselig å høre ^^
Btw snapchatten fungerer ikke i helgene. :c
Dato: 23.09.2012 Tid: 14:46 URL: http://livelikeaginger.blogg.no/

Postet av: Helenee ~

du skriver så utrolig fint når du filosoferer så ikke slutt med det! det får meg til og tenke og sikkert mange andre også! keep going!
Dato: 23.09.2012 Tid: 21:28 URL:

Postet av: ミリー >‿‿◕

Så sant!
Dato: 23.09.2012 Tid: 21:43 URL: http://xblackcat.blogg.no

Skriv en ny kommentar