Forsiden LEGG TIL SOM VENN TUMBLR Weheartit Videoer Twitter SPØRSMÅL?

Formen er på bunn. Blod litt overalt.

01.07.2012 @ 03:17 i Blogg 11 kommentarer

Hei, jeg hadde egentlig planer om å lage en video til dere, men det blir UMULIG de nermeste dagene. Siden jeg har mista stemmen min og all snakking fungerer ikke. Når jeg ler kommer det ingen lyd heller ikke når jeg snakker. Så tekst er den eneste måten jeg får gitt dere mitt budskap på..  Håper virkelig at det ikke gjør dere noe, siden jeg vet at noen av dere hater å lese...

Vel.. La meg starte med denne helgen...
Jeg var allerede litt små syk (forrige video) og det virka som jeg kom til å bli mye bedre. Men der var svaret feil.  Jeg har ikke sovet på mange netter, hoste, nysing og tørsthet har holdt meg våken, kanskje sovet 4-5 timer på 4 dager nå. Halsen min har vert full av slim, så min mamma gikk til apoteket og kjøpte noen tabletter som gjorde at slimet forsvant, noe som også gjorde at det ble mindre hoste. Jeg var veldig glad, helt til jeg fant ut at alt slimet som var i halsen og lungene mine skulle absolutt bli omgjort til snørr. Delikat, jeg vet.

FREDAG
Men bare at man må snyte seg litt i bland det kan jo ikke hindre meg i å dra på VG-lista på fredag, eneste grunn var at jeg ville se Oslo Ess. Jeg skulle også sove borte den natta, stakkars Eline var trøtt, men jeg fikk ikke sove så jeg satt oppe. Jeg sov kanskje en time den natta, deilig å få sove litt. Etter å ha stirret på veggen i noen timer så endelig våkner Eline, og vi skulle stå opp for å dra på Skeive Dager (Paraden). Når jeg våknet husket jeg ingenting fra forrige dagen, kan love deg at det kjennes ut som å være dopa! (Tror det i vertfall)LØRDAG
Jeg var trøtt, jeg var sliten, hele kroppen ville egentlig kollapse, men jeg kunne ikke latt den gjøre det. paraden, flaggbærer for skeiv ungdom. Når det kom mange folk og jeg gledet meg til paraden fikk jeg litt energi fra den ene brødskiva jeg spiste den dagen.  Paraden var kult og fint å se så mange glade personer som er stolt over legningen sin. Når det var ferdig var det som om kroppen min bare smelta sammen og ville ikke i bevegelse i det heletatt. Dessverre måtte den, jeg kjente jeg ville hjem. Og det fort, sove, slappe av, dusje og spise mat. Siden det var buss for tog så tok det litt lengre tid, faren til Eline kom med baggen min, siden da slapp jeg å bære på den i oslo. Derretter bestemte jeg meg for at jeg kunne sitte på stasjonen alene isteden for å være med dem på butikken. Det var behagelig og sitte der og bare se på folk gå forbi, jeg skulle snyte meg for 1000'ende gang den dagen. Dessverre hadde jeg snyti meg så mye at jeg begynnte å blø neseblod.
 

OK, tenkte jeg.
Jeg har jo blødd neseblod før, varer jo bare i 10 minutter. Men, nei. Ikke denne gangen. Jeg var blakk, hadde lite strøm på telefonen. Jeg måtte finne en do for å bytte papir. Jeg gikk til noen vakter og sa jeg måtte ha en do, fort på grunn av neseblod. Heldigvis hadde jeg strøm på telefonen så jeg skrev det faktisk på en melding, siden jeg ikke hadde stemme.  Jeg fikk låne en do, jeg ble der i 20 minutter, det fossblødde, ALDRI blødd så mye, det drypte ikke, det rant! Med min flaks mista jeg sefølgelig toget og mobilen min var tom for støm så fikk ikke gitt bedskjed til mamma.


MEN IKKE NOK MED DET!
Neste tog hjem gikk ikke før en time senere, jeg trodde neste tog gikk 15 minutter senere, så jeg sto på perrongen og venta på toget. Sto der i  40 minutter, kjentes ut som en evighet, siden jeg ville at toget skulle komme og jeg kunne dra hjem. Jeg kunne ikke gå tilbake til doen på grunn av de hadde låst den, og jeg ville ikke gå å spørre enda en gang.  Jeg svelget blod, mer enn man pleier og svelge sitt eget spytt. Dessverre kom det så mye blod at jeg klarte å puste inn masse blod, som gjorde at jeg hosta blod til slutt. Endelig kom toget, fy søren så glad jeg var. Jeg gikk inn og tenkte at ja her er det do! Men, nei. Jeg måtte over til den andre vogna. Når jeg så en do, slang jeg fra meg baggene og bare løp inn og tok vekk papiret. Det fossa, det kunne fyllt opp et vanlig 2dl glass. Det bare rant og rant, ville ikke stoppe. Så jeg måtte ta mer papir og holde forran nesa. Når jeg var ferdig med det, så var det 15 minutter siden jeg skulle vert på stasjonen. Men nei, jeg var stuck. Jeg måtte få låne en telefon for å ringe mamma og si hvor jeg var og at jeg hadde det greit. Jeg turte ikke å spørre noen siden jeg liker ikke fremmede folk. 

MEN SÅ FANT JEG SILJE.
Takk og lov, hun hadde en uforståelig mobil som var brukbar, og jeg kunne ringe til mamma. Hun trodde jeg hadde besvimt, noe som kunne vært typisk meg.  Så hun hadde ringt narvesen i lillestrøm for å etterlyse meg. (Ja, hun er veldig overbeskyttende, men det er fint noen ganger!) Men jeg satt jo på toget og venta bare på at jeg skulle dra, jeg sa jeg tok det toget, og når jeg var fremme. Togturen var et helvete, ville bare hjem. Blodet  randt igjen, igjennom papiret, men vi var snart fremme så jeg gadd ikke å gjøre noe med det. FREMME, ENDELIG
Kom endelig frem på stasjonen, gikk til bilen, men neida. Mamma var jo ikke i bilen. Og jeg hadde heller ingen telefon og spørre hvor hun var... Jeg venta i 20 minutter før jeg endelig fikk samla opp mot til å spørre en taxisjåfør om å låne en. Flotte nyheter.. Mamma hadde da venta i 1 time på meg, på andre siden av stasjonen. Hvor idiot kan man bli. Nå ville jeg bare hjem og fant ut at jeg hadde blødd i ca 2 timer og 15 minutter. Sikker på at jeg mista litt rundt 0,5L blod.

Hellvetes dag. Vurderer å dra til legen med det.

Har du hatt noen ulykkesdager som det?
Har du blødd neseblod før? Og på ett sted som det passer veldig dårlig?

-Regner med 0 kommentarer siden ingen gidder å lese så mye tekst og fordi klokka er seint.- 

11 kommentarer

Postet av: ✝ amanda opsal

høres ikke bra ut.. syns du burde dra til legen, man bør helst ikke blø noe lengre enn mellom en halvtime og en time :s
Dato: 01.07.2012 Tid: 03:46 URL: http://amandaopsal.blogg.no

Postet av: f ✪

Holy shit! Hakke blødd så mye nei ;o Dårlig dag tipper jeg..
Dato: 01.07.2012 Tid: 12:41 URL: http://xfiex.blogg.no

Postet av: Jellyfishbrain

f: Veeeldig dårlig dag. Fikk nesten litt "nær døden" følelse siden det stoppa aldri å blø.
Dato: 01.07.2012 Tid: 15:19 URL: http://livelikeaginger.blogg.no/

Postet av: acristy

Huffda, høres ikke akkurat ut som en super-happy dag :C

God bedring^^
Dato: 01.07.2012 Tid: 15:21 URL: http://acristy.blogg.no

Postet av: Jellyfishbrain

acristy: Takk ^^
Dato: 01.07.2012 Tid: 16:25 URL: http://livelikeaginger.blogg.no/

Postet av: Hedda i Japan

sv: tusen takk! :D

Huff, for en dramatisk dag! Bra at det gikk bra til slutt :))
Dato: 02.07.2012 Tid: 23:36 URL: http://heddahellekalland.blogg.no

Postet av: Eline

Jeg satt våken til du sovna da. c:

Og nå har jeg skikkelig skikkelig dårlig samvittighet. Fortsatt. D:
Dato: 03.07.2012 Tid: 00:50 URL:

Postet av: Jellyfishbrain

Eline: Ikke ha det da, jeg husker jo ingenting av det <34567890
Dato: 03.07.2012 Tid: 00:54 URL: http://livelikeaginger.blogg.no/

Postet av: Emilie

Uffda. Haater nesebod o.o
Dato: 04.07.2012 Tid: 10:06 URL: http://www.emilo.blogg.no

Postet av: psychoretards

det fossblødde neseblod hos meg også, altså for lenge siden, det har skjedd meg 3-4 ganger. HATER DET.
Dato: 05.07.2012 Tid: 18:49 URL: http://psychoretards.blogg.no

Postet av: Jellyfishbrain

psychoretards: Bra jeg ikke er alene om det! :3
Dato: 05.07.2012 Tid: 21:44 URL: http://livelikeaginger.blogg.no/

Skriv en ny kommentar